back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων υποδέχτηκε η Θεσσαλονίκη το 2023

Διαβάστε επίσης

Με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων κι ένα μουσικό πάρτι στην πλατεία Αριστοτέλους υποδέχθηκε η Θεσσαλονίκη το 2023.

Η αλλαγή της χρονιάς συνοδεύτηκε από ένα 6λεπτο σόου πυροτεχνημάτων, με τη ρίψη να γίνεται από θαλάσσης και τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό της πόλης.

Το μοναδικό υπερθέαμα χρωμάτων και σχεδίων αποτέλεσε χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και το σόου συνοδεύτηκε από ειδικά επιλεγμένα κομμάτια κλασικής μουσικής.

Νωρίτερα, μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την πλατεία Αριστοτέλους, για να συμμετάσχουν στο πάρτι που οργάνωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης με τις μουσικές από γνωστούς Djs.

Μαζί με τους Θεσσαλονικείς στην πλατεία Αριστοτέλους υποδέχθηκαν το 2023 και πολλοί τουρίστες που βρέθηκαν στην πόλη για τις ημέρες των εορτών από γειτονικές χώρες αλλά ακόμη και από την Αμερική.

«Όποια πληγή άνοιξε η χρονιά που φεύγει να την κλείσει το νέο έτος. Το 2023 να φέρει χαρές, επιτυχίες, υγεία, ειρήνη, αλληλεγγύη. Κανένας να μη μείνει μόνος. Στην πόλη μας, που όλοι μαζί καταφέραμε να φωτίσουμε, να στολίσουμε, να κάνουμε τόσο όμορφη, να προσφέρει επιτυχίες. Να είναι μια πόλη ονομαστή. Αυτές οι όμορφες εικόνες της Θεσσαλονίκης να ταξιδεύουν παντού και πολλοί από όλον τον κόσμο να έρχονται να επισκέπτονται αυτόν τον υπέροχο τόπο, τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε. Κάθε καλό για την πόλη μας, κάθε καλό για καθέναν από εσάς», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας ,μετρώντας αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα