back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για τη ρατσιστική βία κατά 35χρονου Ρομά στην Πάτρα

Διαβάστε επίσης

Ένα τραγικό περιστατικό ρατσιστικής βίας που σημειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε συνοικία Πάτρα προκάλεσε σύμφωνα με το pelop.gr, την κινητοποίηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τον ίδιο τον Τάκη Θεοδωρικάκο να δίνει εντολή για διερεύνηση σε βάθος του αποτρόπαιου περιστατικού κακοποίησης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πελοποννησιακού ενημερωτικού portal pelop.gr οι δράστες του αποτρόπαιου συμβάντος εξανάγκασαν με τη βία έναν 35χρονο άνδρα να γονατίσει και να πει τα κάλαντα και στην συνέχεια του έριξαν εύφλεκτο υγρό βάζοντας του φωτιά. Ένας ακόμη δράστης βιντεοσκοπούσε την εγκληματική πράξη κατά του ανθρώπου που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Ρομά και αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Ο άνδρας που δεν έχει υποβάλλει μέχρι στιγμής μήνυση σε βάρος των δραστών, εντοπίστηκε και προσήχθη στην Ασφάλεια για να καταθέσει.

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν σε έκθεση γνωστής αντιπροσωπίας αυτοκινήτων όταν ο 35χρονος άνδρας εισήλθε στο χώρο και ζήτησε να πει τα κάλαντα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν εμπλέκεται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης .

Πηγή: pelop.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα