back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός στη Γερμανία

Διαβάστε επίσης

Τη Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία αντιμετωπίζει απόψε ο Παναθηναϊκός για την 17η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα του μπάσκετ. Τζάμπολ στις 9.30μμ με τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια της Nova.

Το… μενού της Πέμπτης ξεκινάει με την αναμέτρηση μεταξύ Άλμπα Βερολίνου και Μπασκόνια στη Γερμανία (20:00, NovaSports Start).

Την ίδια ώρα (20:00, NovaSports 6) ξεκινάει το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας. Η Ζαλγκίρις υποδέχεται στο όπως πάντα «καυτό» Κάουνας την Φενέρμπαχτσε, σε ένα ματς όπου αναμένεται μεγάλο ντέρμπι.

Στις 21:30 (NovaSports 4) ξεκινάει ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, που είναι και ντέρμπι από τα… παλιά. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια, σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις πλέον ιστορικές ομάδες της διοργάνωσης.

Τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, είναι αυτό μεταξύ Παρτιζάν και Μονακό στη Σερβία (22:00, NovaSports 5). Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποδέχεται αυτή του… Σάσα Ομπράντοβιτς, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται υψηλό σκορ, καθώς έρχονται αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες επιθέσεις της διοργάνωσης.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα