back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σήμερα η κηδεία του 16χρονου πρωταθλητή Βασίλη Τόπαλου – Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατό του

Διαβάστε επίσης

Σήμερα, μισή ώρα νωρίτερα από την αρχικά προγραμματισμένη, δηλαδή στις 14:00 αντί στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 16χρονου πρωταθλητή της πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στον Ασπρόπυργο.

Ο χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης έχασε τη μάχη για τη ζωή του μετά τον βαρύτατο τραυματισμό που υπέστη στις 16 Δεκεμβρίου αφού συμμετείχε σε αγώνα σπάρινγκ σε γυμναστήριο . Υπεβλήθη σε χειρουργείο και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, αλλά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Ιανουαρίου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, αναμένεται το επόμενο διάστημα να λάβουν καταθέσεις από συναθλητές του νεαρού πρωταθλητή. Για την ώρα έχουν ληφθεί τουλάχιστον 15 καταθέσεις.

Το πρώτο στάδιο της ιατροδικαστικής εξέτασης, έδειξε ως αιτία θανάτου τη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στον κρόταφο του 16χρονου πυγμάχου, με τις αρχές να αναμένουν τα αποτελέσματα των συμπληρωματικών εξετάσεων που θα δώσουν απαντήσεις για την προέλευση του χτυπήματος.

Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, ο 16χρονος ένιωσε αδιαθεσία μετά τον αγώνα πήγε στο μπάνιο του γυμναστηρίου λιποθύμησε και έπεσε με το κεφάλι σε μαρμάρινη επιφάνεια.

Το θανατηφόρο τραύμα που έφερε ο αθλητής είναι «συμβατό», σύμφωνα με τους αρμόδιους, με την εκδοχή της πτώσης, ενώ οι τουλάχιστον 15 καταθέσεις που έχουν πάρει οι αστυνομικοί δίνουν μία πρώτη εικόνα για το πως έγιναν όλα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα