back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φλεγμονή στο περικάρδιο λόγω κορονοϊού ο Μαζραουί

Διαβάστε επίσης

Ο αριστερός φουλ μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Νουσαΐρ Μαζραουί, θα μείνει εκτός γηπέδων για ένα σημαντικό διάστημα μετά από καρδιακές επιπλοκές λόγω της Covid-19 κατά τη διάρκεια των μίνι-διακοπών του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 25χρονος μπακ διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ, κάτι που τον ανάγκασε να απουσιάσει απ’ τη νίκη του Μαρόκου επί της Πορτογαλίας στα προημιτελικά με 1-0.

«Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης παρακολούθησης ο Μαζραουί διαγνώστηκε με ήπια φλεγμονή στο περικάρδιο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μπάγερν χωρίς να αναφέρει πόσο καιρό θα μείνει εκτός.

Η γερμανική ομάδα πρόσθεσε ακόμη ότι ο Μαζραουί δεν μπόρεσε να πετάξει με την ομάδα στη Ντόχα την Παρασκευή (6/1) και δεν την ακολούθησε στη χειμερινή προετοιμασία της ενόψει του β’ μισού της σεζόν και θα υποβληθεί σε τακτικές εξετάσεις για να αποφασιστεί πότε θα είναι σε θέση να επανέλθει στις προπονήσεις.

Αυτή είναι η δεύτερη σερί χρονιά που ο Μαροκινός τίθεται εκτός πλάνων λόγω καρδιακών προβλημάτων που σχετίζονται με την Covid.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα πρέπει να διαχειριστεί πλέον την απώλεια ενός ακόμη βασικού ποδοσφαιριστή του, αφού οι Μάνουελ Νόιερ (κάταγμα κνήμης) και Λούκας Ερνάντες (ρήξη χιαστού) θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα