back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αίθριος ο καιρός σήμερα

Διαβάστε επίσης

Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις θα είναι σήμερα ο καιρός. Στα νοτιοδυτικά και την Εύβοια προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη με λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στη Χαλκιδική. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στις Σποράδες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Άνεμοι στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Εύβοια λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα