back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αίθριος καιρός με νεφώσεις

Διαβάστε επίσης

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στο Ιόνιο, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες και είναι πιθανό να σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 17 και στη νότια νησιωτική χώρα κατά τόπους τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική, με λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στη Χαλκιδική. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Εύβοια και τις Σποράδες. Άνεμοι μεταβλητοί και στα ανατολικά τοπικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα και στα νησιά ανατολικού Αιγαίου. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Εύβοια λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα