back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

e-ΕΦΚΑ: Προκήρυξη επτά διευθυντικών θέσεων για την Κεντρική Υπηρεσία

Διαβάστε επίσης

Στην προκήρυξη επτά θέσεων Γενικών Διευθυντών για την Κεντρική Υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ, προχώρησε ο φορέας. Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Φορέα (www.efka.gov.gr) και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 23 του μηνός.

Οι νέοι Προϊστάμενοι Γενικών Διευθύνσεων θα έχουν τριετή θητεία, με δυνατότητα ανανέωσης άπαξ και θα προέρχονται τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και από τον e-ΕΦΚΑ.

Οι επτά θέσεις αφορούν:

Την Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης, Τεχνικών Υπηρεσιών και Στέγασης

Την Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

Την Γενική Διεύθυνση Παροχών και Υγείας

Την Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Την Γενική Διεύθυνση Στρατηγικής και Ανάπτυξης

Την Γενική Διεύθυνση Υπηρεσιών και Διαχείρισης Λειτουργίας

Την Γενική Διεύθυνση Ελέγχων

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του ταμείου, οι επτά Γενικές Διευθύνσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας του e-ΕΦΚΑ θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην επιτάχυνση των διαδικασιών εκσυγχρονισμού και ψηφιοποίησης του Φορέα προκειμένου να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των 6,5 εκατομμυρίων ασφαλισμένων του για υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν προκηρυχθεί οι δώδεκα θέσεις Γενικών Διευθυντών για τις Περιφερειακές Υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, με την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας να λήγει στις 19 του μηνός καθώς των πέντε πρώτων θέσεων προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ με την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας να λήγει στις 12 του μηνός.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα