back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη-οξυγόνο απέναντι στην Μακάμπι

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ψάχνοντας τη νίκη για να σπάσει το αρνητικό του σερί και να μειώσει την ήδη μεγάλη απόσταση από την οκτάδα.

Οι «πράσινοι» μετρούν 6 συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα, και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την οκτάδα, η οποία έχει αρχίσει να ξεμακραίνει επικίνδυνα (6-12 ρεκόρ). Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έχει δείξει καμία βελτίωση στην εικόνα της, με αποτέλεσμα να δέχεται αποδοκιμασίες κάθε εβδομάδα στο ΟΑΚΑ και να έχει μπει σε μια βαθιά εσωστρέφεια.

Την ευκαιρία να λήξουν αυτό το αρνητικό σερί, παίρνοντας μια βαθιά βαθμολογική ανάσα, θα έχουν οι «πράσινοι» σε έναν ακόμα αγώνα στο ΟΑΚΑ, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00, NovaSports Prime). Η ομάδα του Οντέντ Κάτας βρίσκεται στην οκτάδα με ρεκόρ 10-8, ωστόσο δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικό πρόσωπο εκτός έδρας, μετρώντας μόλις δύο νίκες σε επτά παιχνίδια μακριά από το Ισραήλ.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει «λευκό» απουσιολόγιο για το παιχνίδι και μένει να φανεί αν θα χρησιμοποιήσει αυτή τη φορά όλους τους διαθέσιμους παίκτες, αφού απέναντι στη Φενέρ Π. Καλαϊτζάκης, Μποχωρίδης και Γκριγκόνις είδαν όλο το ματς από τον πάγκο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα