back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην άνοδο του Κηφισού λόγω τροχαίου

Διαβάστε επίσης

Ένα τροχαίο συμβάν με τη σύγκρουση μικρού φορτηγού με δίκυκλο έχει προκαλέσει μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων  στον Κηφισό, στο ρεύμα ανόδου, και λίγο πριν την έξοδο προς Κηφισιά και αμέσως μετά τη γέφυρα Καλυφτάκη .

Από τη συγκρουση τραυματίσθηκε ο οδηγός του δικύκλου.

Στο σημείο στον Κηφισό βρίσκονται αστυνομικοί ενώ αναχώρησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ειχε μεταβεί . Με δυσκολία πραγματοποιείται η κυκλοφορία, τόσο στην άνοδο της Εθνικής, όσο και στην κάθοδο.

Επίσης μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα και στην λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά με 50 λεπτά καθυστέρησης, καθώς και στο ρεύμα εξόδου της λεωφόρου Αθηνών από το το Παλατάκι Χαϊδαρίου και ως το ύψος της Σχιστού λόγω και τροχαίων ατυχημάτων.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα και στην λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά με 50 λεπτά καθυστέρησης, καθώς και στο ρεύμα εξόδου της λεωφόρου Αθηνών από το το Παλατάκι Χαϊδαρίου και ως το ύψος της Σχιστού λόγω και τροχαίων ατυχημάτων.

Σοβαρές καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό και ειδικότερα προς Αεροδρόμιο , όπως επίσης από Λεωφόρο Δημοκρατίας έως και την έξοδο για Λαμία λόγω αυξημένης κίνησης στην Αθηνών -Λαμίας. Καθυστερήσεις καταγράφονται και προς Ελευσίνα από Κηφισίας έως και την έξοδο για Λαμία.

Προβλήματα καταγράφονται και σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, σε Κηφισίας και Μεσογείων. Λόγω της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου από τις 6:00 το πρωί έως και τις 14:00 διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της οδού Μητροπόλεως, και σε τμήμα των οδών Αιόλου και Ερμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα