back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Final Four της EuroLeague

Διαβάστε επίσης

Μέσα σε πέντε ώρες από την κυκλοφορία τους εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για το Final 4 της EuroLeague που θα γίνει τον Μάιο του 2023 στο Κάουνας!

Όπως ανακοίνωσε η EuroLeague:

“Όλα τα εισιτήρια προπώλησης πωλήθηκαν εντός τεσσάρων ωρών. Τα εισιτήρια γενικού κοινού εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από πέντε ώρες.

Για άλλη μια φορά, το Final Four της EuroLeague της Turkish Airlines έχει αποδειχθεί ένα από τα πιο “καυτά” events οπουδήποτε!

Από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για το F4 που τέθηκαν στη διάθεση του ευρύτερου κοινού την Τρίτη 17 Ιανουαρίου.

Ως αποτέλεσμα, το Final Four της EuroLeague 2023 της Turkish Airlines θα πραγματοποιηθεί μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο με περισσότερους από 15.000 φιλάθλους στο Zalgirio Arena στο Κάουνας της Λιθουανίας, από τις 19 έως τις 21 Μαΐου.

Μετά από ξεπούλημα σε μόλις τέσσερις ώρες της προπώλησης των εισιτηρίων, που διατέθηκαν τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, η μεγάλη ζήτηση για την εκδήλωση οδήγησε το ευρύ κοινό να εξαντληθεί σε λιγότερο από πέντε ώρες νωρίς την Τρίτη.

Όσοι είναι αρκετά τυχεροί που έχουν αγοράσει τα πακέτα εισιτηρίων των τεσσάρων αγώνων θα μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο το do-or-die… δράμα των ημιτελικών την Παρασκευή 19 Μαΐου, όσο και την στέψη του πρωταθλητή της EuroLeague την Κυριακή 21 Μαΐου.

Να είστε βέβαιοι, ωστόσο, ότι υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες για να είστε μέρος του καλύτερου τριημέρου στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Σε κάθε ομάδα που προκρίνεται θα δοθούν περίπου 600 εισιτήρια σε διαφορετικές κατηγορίες που θα διαθέσει με δικά της μέσα.

Ταυτόχρονα, οι fans μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν εισιτήρια μέσω της επίσημης αγοράς fan-to-fan που θα είναι επίσης προσβάσιμη στο www.f4tickets.com τις επόμενες εβδομάδες.

Τέλος, περιορισμένα εισιτήρια φιλοξενίας VIP παραμένουν διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος στη διεύθυνση [email protected] . Όλες οι πληροφορίες για τα πακέτα φιλοξενίας VIP, τα οφέλη και τις τιμές τους μπορείτε να βρείτε στο www.f4tickets.com.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα