back to top
22.1 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

22.1 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Μητσοτάκης: Απρίλιο ή Μάιο οι πρώτες εκλογές

Διαβάστε επίσης

«Μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία, είναι κοινό μυστικό ότι το ρολόι χτυπά ανάποδα, οι εκλογές θα γίνουν είτε τον Απρίλιο είτε τον Μάιο, οι πρώτες εκλογές”, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτησή του το απόγευμα στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Διαγραμματειακού της ΝΔ.

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, οι δεύτερες, θα γίνουν 4 με 5 εβδομάδες μετά, επανέλαβε ωστόσο ότι “το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών είναι αυτό το οποίο θα καθορίσει τελικά τις εξελίξεις και θέλουμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα τόσο ισχυρό που να μην αμφισβητείται καθ οποιοδήποτε τρόπο η δυνατότητά μας να πετύχουμε την αυτοδυναμία στη δεύτερη κάλπη”. “Αυτός είναι ο στόχος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πολύ αισιόδοξος για τις εκλογές, ζήτησε ωστόσο να μην υπάρχει κανένας εφησυχασμός, σημειώνοντας: “Ο κίνδυνος πάντα -και θα το τονίζω αυτό- είναι η αλαζονεία και η προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος. Είναι καλό ότι μπαίνουμε στην καμπάνια με καλό αέρα αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας οδηγήσει σε εφησυχασμό».

Αναφερόμενος στο προεκλογικό κλίμα, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «θα έχουμε αναταράξεις και μεγάλη τοξικότητα απέναντί μας”.

” Κι αυτό- όπως είπε- γιατί στο έργο μας κανείς δεν μπορεί να μας αντιπαρατεθεί. Επίσης, δεν έχουν πει τίποτα για το τι θα κάνουν την επόμενη τετραετία γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να μιλήσουν και να παρουσιάσουν ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα».

 

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα