back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οξεία αντιπαράθεση για το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την πανεπιστημιακή αστυνομία

Διαβάστε επίσης

Πολιτική αντιπαράθεση για το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την πανεπιστημιακή αστυνομία, που ανήρτησε χθες στο λογαριασμό του στα social media ο Αλέξη Τσίπρας.

Απάντηση στο νέο βίντεο της σειράς «χάου του» έδωσε μέσω των social media ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Αλήθεια τώρα; Ο κ. Τσίπρας ειλικρινά νομίζει πως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό οποιουδήποτε ανθρώπου για τα Πανεπιστήμιά μας είναι ότι η «αστυνομία μπαίνει και δέρνει»; Πόσο ανεύθυνος, πόσο ξύλινος, πόσο αλλού».

 

«Αλέξη, όχι άλλα ψέματα» ήταν η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στο νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι δίκαιο η φοιτητική εστία που χρειάζεσαι για την στέγασή σου & να μπορέσεις να σπουδάσεις να μετατρέπεται σε άντρο εγκληματικότητας, βίας & ναρκωτικών; Είναι άδικο όταν η αστυνομία απελευθερώνει αυτό τον χώρο & τον ξαναδίνει στην πανεπιστημιακή κοινότητα;» τονίζει σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Θεοδωρικάκος και καταλήγει «Αλέξη, όχι άλλα ψέματα».

 

Το spot του ΣΥΡΙΖΑ για την τριτοβάθμια εκπαίδευση εξηγεί γιατί οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία, αναφέρει το υπουργείο Παιδείας.

«Όπως αποκαλύπτει, ο κ. Τσίπρας επιδιώκει την επιστροφή στο αποτυχημένο κυβερνητικό του παρελθόν. Θέλει και πάλι εστίες ανομίας στα ΑΕΙ. Θέλει να καταργήσει τις αλλαγές που άνοιξαν νέους ορίζοντες στους φοιτητές μας. Θέλει εισαγωγή στα πανεπιστήμια με βαθμό 1 και 2 στα 20, αδιαφορώντας για το μέλλον νέων ανθρώπων που γνωρίζει ότι δεν θα αποφοιτήσουν ποτέ.

Με αυξημένη χρηματοδότηση, αναβαθμισμένο ακαδημαϊκό περιβάλλον, περισσότερη αυτονομία, ενίσχυση της έρευνας, διεθνείς συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού, διπλά πτυχία, εσωτερικό Erasmus, 50% έως 100% αύξηση στο φοιτητικό επίδομα στέγης, τα πανεπιστήμια μας προχωρούν μπροστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ μένει πίσω,» αναφέρει το υπουργείο Παιδείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα