back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γ. Πομάσκι: Κάποιοι παλεύουν να διαλύσουν αυτό που έχουμε δημιουργήσει

Διαβάστε επίσης

Μετά από υπουργική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο προπονητής στίβου Γιώργος Πομάσκι, δεν έχει το δικαίωμα να είναι εκπρόσωπος των προπονητών στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, καθώς, σύμφωνα με το σκεπτικό, ο προπονητής των επιτυχιών και του Μίλτου Τεντόγλου είναι αμειβόμενος υπάλληλος της ομοσπονδίας, κάτι που αποτελεί κώλυμα ώστε να βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο.

Η υπουργική αυτή απόφαση προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη και της Σοφίας Σακοράφα από το ΜεΡΑ25 και προέδρου του ΣΕΓΑΣ καθώς και άλλων βουλευτών κομμάτων της αντιπολίτευσης οι οποίοι κατηγόρησαν τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι έφερε τη συγκεκριμένη απόφαση με βάση την οποία αναιρεί δική του προηγούμενη.

Ο Γιώργος Πομάσκι, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Μιχάλη Λεάνη εμφανίστηκε απογοητευμένος, μπερδεμένος και «παγωμένος» από την εν λόγω απόφαση: « Όλοι οι εκπρόσωποι εργαζομένων δεν είναι αμειβόμενοι από τις οργανώσεις τους και εκπροσωπούν τους συναδέλφους τους στο Δ.Σ; Όποιος είναι καλός στη δουλειά του, σοβαρός, αμείβεται. Ή πρέπει να είμαστε άνεργοι;», αναρωτήθηκε.

Όπως είπε εδώ και 1,5 χρόνο πιέζουν το προεδρείο του ΣΕΓΑΣ να γίνουν ξανά εκλογές και αλλαγές.

«Ορισμένοι παλεύουν να διαλύσουν αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Αλλά τα παιδιά, οι αθλητές, περιμένουν από εμάς να τους λύσουμε τα προβλήματα προετοιμασίας, το που θα προπονηθούν, να φτιάξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόγραμμα, να γίνονται αγώνες σε καλύτερα γήπεδα και από εκεί και πέρα να προστατεύσουμε τον καλό προπονητή και τον καλό αθλητή. Εδώ και 1,5 χρόνο δεν γίνεται τίποτα στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ παρά μόνο μάχη και αλλαγές, κάτω από πιέσεις. Εμείς έχουμε συγκεκριμένη δουλειά να κάνουμε, να προστατεύσουμε τους αθλητές του στίβου, την καινούρια γενιά που έχουμε κάθε χρονιά. Πρέπει αυτά τα παιδιά να τα καθοδηγήσουμε, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε αν θέλουμε να έχουμε αθλητισμό και δυστυχώς μόνο με αυτό δεν ασχολούμαστε. Το κλίμα που επικρατεί δεν είναι υγιές», ανέφερε.

Παράλληλα, εξέφρασε τη βαθιά του ανησυχία για το μέλλον: «Δεν έχουμε αγώνες, δεν έχουμε κλειστό. Αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα. Προτεραιότητα όλα αυτά τα χρόνια για εμένα είναι ο αθλητής. Δίνω χώρο στα παιδιά να συναποφασίζουμε , προσπαθώ να τα βοηθήσω να εξελιχθούν. Είμαι πολύ τυχερός που προπονώ τον Μίλτο Τεντόγλου. Θα επικεντρωθώ μόνο επάνω του», σημείωσε.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα