back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο ηθοποιός Δημήτρης Τσίκλης… SOLO στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει στο μικρόφωνο του Αθήνα 984!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου καλεσμένος ο ηθοποιός Δημήτρης Τσίκλης.

Ο νεαρός ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την δραματική σχολή «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλους οργανισμούς , όπως η Εθνική Λυρική Σκηνή, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και σκηνοθέτες όπως οι: Σίμος Κακάλας, Γεωργία Μαυραγάνη, Δήμητρα Χατούπη, Ρούλα Πατεράκη, Χρήστος Θεοδωρίδης, Λευτέρης Γιοβανίδης, Κωνσταντίνος Χατζής, Μάνος Καρατζογιάννης κ.α.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο σε ηλικία δεκαοκτώ ετών στην καθημερινή σειρά του MEGA, Κλεμμένα Όνειρα. Το 2021 ταξίδεψε ως Ιππόλυτος στην «Φαίδρα» σε σκηνοθεσία του Μάνου Καρατζογιάννη στο Εθνικό Περιφερειακό Θέατρο Ostgotateatern, στην Σουηδία.

Το τηλεοπτικό κοινό όμως τον γνώρισε καλύτερα και τον αγάπησε μέσα από την συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε τον Λευτέρη Μεγαρίτη.

Την φετινή σεζόν ο Δημήτρης Τσίκλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Χελιδόνι» πλάι στην Κατερίνα Διδασκάλου.

Πρόκειται για το βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό έργο του βραβευμένου Καταλανού συγγραφέα Γκιλιέμ Κλούα, όπου με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση της 12ης Ιουνίου 2016 σε gay bar στο Ορλάντο, υπογράφει ένα έργο-ύμνο στην αγάπη και τη ζωή.

Η παράσταση, παίζεται με επιτυχία από Τετάρτη έως Κυριακή στο Θέατρο Μουσούρη σε μετάφραση Μαρίας Χατζηεμμανουήλ, σκηνοθεσία Αντώνη Γαλέου και μουσική Alex Sid.

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής: Αριστέα Γιάννου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα