back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρίντεζης: “Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει τη Euroleague”

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε την πρόβλεψή του για τον νικητή της φετινής Euroleague και πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα σηκώσει την κούπα στο Κάουνας.

Για τη φετινή Euroleague μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα φτάσει έως το Final Four του Κάουνας και στο τέλος θα κατακτήσει την κούπα.

Ο πρώην αρχηγός των Πειραιωτών μίλησε επίσης για τον Τόμας Γουόκαπ και στο ποιον παίκτη του θυμίζει ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Πρίντεζης στο «ΦΩΣ»:

Για τον Γουόκαπ: «Μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι είναι ένα από παιδιά που ήρθε και προσαρμόστηκε κατευθείαν στη νοοτροπία της ομάδας. Την πόναγε από την αρχή, τη νοιαζόταν κατευθείαν και έγινε κομμάτι του κορμού μόνο και μόνο από τον καλό του χαρακτήρα και από τη διάθεση του! Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο ταυτίστηκε με τον Ολυμπιακό είναι γιατί ο τρόπος παιχνιδιού του τον βοηθάει πολύ στο να προσαρμοστεί οπουδήποτε. Όπως επίσης ο χαρακτήρας του, που δείχνει σαν αν έχει κάποια ελληνικά στοιχεία».

Για το ποιον του θυμίζει: «Είναι άλλη θέση από τον Σιγάλα, θα έλεγα ότι είναι μείγμα Χάκετ και Μάντζαρη, αλλά σε μια έκδοση πιο σύγχρονη. Και επειδή έχει βρει ρόλο στον Ολυμπιακό, παίξεις πολλές επιθέσεις. Τα κάνεις όλα. Έχει πράγματι βελτιωθεί, αυτό που λέγαμε στην αρχή».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια και να δηλώσω ότι είναι η καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ ο Ολυμπιακός! Θα πω ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που έχει ποτέ ο Ολυμπιακός».

Για το αν θα πάρουν τη Euroleague οι «ερυθρόλευκοι»: «Αν παραμείνουν ταπεινοί και αγαπημένοι στα αποδυτήρια και αν είναι στοιχειωδώς εύστοχοι σε κάποια κρίσιμα ματς, πιστεύω ότι θα πάρουν την Ευρωλίγκα».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα