back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το θέμα της επιστολής Ράμμου για τις παρακολουθήσεις θα θέσει αύριο στη Βουλή ο Αλ. Τσίπρας

Διαβάστε επίσης

Στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, βρίσκεται επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, στην οποία παρατίθενται τα ευρήματα της έρευνας που διεξήχθη από την Αρχή σχετικά με τα πρόσωπα που παρακολουθούσε η ΕΥΠ. Η ίδια επιστολή, που φέρει την ένδειξη «απόρρητο», εστάλη επίσης στους αρχηγούς των κομμάτων και στον υπουργό Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνει 6 υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που βρίσκονταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και συγκεκριμένα, τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ, Χαράλαμπο Λαλούση, τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού, Αλέξανδρο Διακόπουλο, και δύο στελέχη της Γραμματείας Εξοπλιστικών Προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα της επιστολής Ράμμου θα αναδείξει αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ολομέλεια της Βουλής. Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας ήταν εκείνος που είχε υποβάλλει το σχετικό αίτημα στον επικεφαλής της ΑΔΑΕ.

«Ό,τι είναι να πει ο Πρόεδρος, θα το πει αύριο στη Βουλή», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι αύριο η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρόσφατη ψήφιση του προϋπολογισμού, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε καλέσει τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας.

Εξάλλου, σήμερα το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός από την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την έξοδό του από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών, όπου συναντήθηκε με τον Χρήστο Ράμμο.

«Δικαστές υπάρχουν στην Ελλάδα και κάνουν τη δουλειά τους και τη Δικαιοσύνη οφείλουμε να τη σεβόμαστε και να τη στηρίζουμε, όχι μόνο αν εξυπηρετεί τα σχέδια που έχουμε στο μυαλό μας», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Δημήτρης Ράντος, Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα