back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Εγνατία Οδό, από Ηγουμενίτσα μέχρι Μέτσοβο – Συλλήψεις για 50 κιλά ναρκωτικά

Διαβάστε επίσης

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά είναι το αποτέλεσμα κινηματογραφικής αστυνομικής καταδίωξης που έγινε το πρωί στην Εγνατία Οδό.

Αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες δεν σταμάτησε για έλεγχο, περί τις 06:45 της Τετάρτης, στην Ηγουμενίτσα και διέφυγε μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας προς Ιωάννινα.

Στην καταδίωξη πήραν μέρος, περιπολικά και συμβατικά οχήματα της Αστυνομίας, από την Θεσπρωτία και τα Ιωάννινα  όταν το ύποπτο ΙΧ το οποίο είχε εισέλθει ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο, κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από τη Νέα Σελεύκεια στην Ηγουμενίτσα, όταν το ΙΧ με δύο επιβάτες, δε σταμάτησε σε αστυνομικό σήμα για έλεγχο.

Το όχημα μπήκε στην Εγνατία και κινούνταν με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, στο αντίθετο όμως ρεύμα κυκλοφορίας, μέχρι και τα διόδια του Δροσοχωρίου. Σε όλους τους σταθμούς διοδίων έσπασε τις μπάρες ώστε να διαφύγει. Στο Δροσοχώρι εισήλθε στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας και λίγα χιλιόμετρα αργότερα άρχισε να παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα στα ελαστικά, πιθανότατα λόγω της υπερβολικής ταχύτητας. Το όχημα εξήλθε στον κόμβο Μετσόβου, όπου τελικά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα ήταν γεμάτο ναρκωτικά  -άνω των 50 κιλών- ναρκωτικών, ενώ ο ένας επιβάτης, Έλληνας, είναι ανήλικος, μόλις 16 ετών και ο δεύτερος, Αλβανικής καταγωγής, νεαρής ηλικίας.

Αναμένεται ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα