back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιμπραΐμοβις: «Ο Εμπαπέ θα πάρει και άλλο Μουντιάλ, καλύτερος στην ιστορία ο Μέσι»

Διαβάστε επίσης

Προσκεκλημένος της εκπομπής «France Inter» ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να μιλήσει για την κυκλοφορία της ταινίας «Asterix and Obelix: The Middle Kingdom» στην οποία εμφανίζεται.

Μία ταινία σε σκηνοθεσία Γκιγιόμ Κανέ που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Φεβρουαρίου, με τον άσο της Μίλαν να έχει τον ρόλο του «Antivirus», ως «δεξί χέρι» του Ιουλίου Καίσαρα.

Ο «Ίμπρα» στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ μίλησε και για τη συμπεριφορά των Αργεντινών στους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.

«Ο Μέσι θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στην Ιστορία και ήμουν σίγουρος ότι θα κέρδιζε. Αυτό που θα συμβεί, είναι ότι ο Εμπαπέ θα ξανακατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν ανησυχώ για αυτόν.

Ανησυχώ για τους άλλους στην Αργεντινή, γιατί θα θυμόμαστε τον Μέσι, αλλά τους άλλους που συμπεριφέρθηκαν άσχημα, δεν μπορούμε να τους σεβασθούμε. Για εμένα, μιλώντας ως κορυφαίος επαγγελματίας παίκτης, είναι σημάδι ότι θα κερδίσεις μία φορά, αλλά δεν θα κερδίσεις ξανά. Δεν κερδίζεις έτσι», είπε σχετικά ο Σουηδός φορ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα