back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: «Τελικός» στο Κλεάνθης Βικελίδης – Σφραγίζει την πρόκριση η ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Οι ρεβάνς του Κυπέλλου ξεκινούν σήμερα, με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ντέρμπι για την πρόκριση στους ημιτελικούς, την ώρα που η ΑΕΚ «κλειδώνει» το εισιτήριο για τους “4” στις Σέρρες.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, Cosmote Sports), σε ένα ματς τελικό για την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης.

Με το πρώτο ματς να έχει λήξει με σκορ 1-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων» και τα εκτός έδρας γκολ να μην μετράνε, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν την ανατροπή, αφού με νίκη με διαφορά ενός τέρματος το ματς πάει παράταση, ενώ με μεγαλύτερη διαφορά οι «κίτρινοι» προκρίνονται, ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει ισοπαλία ή νίκη για να πάει στα ημιτελικά.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με τον Άλαν Πάρντιου να μην υπολογίζει στους Νταμπό, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμαρά, Καμάτσο, Ροντρίγκες, Χαΐροβιτς και Καρακασίδης.

Από την άλλη, ο Μίτσελ θα έχει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όχι πολλές, αφού θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρώτη παρουσία στην αποστολή για τον νεοαποκτηθέντα Ραμόν, καθώς και τον ταλαντούχο Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, που αποτελούσε μέλος της Β’ ομάδας. Εκτός τέθηκαν οι Ρέαμπτσιουκ και Μαρσέλο.

Στις 17:30 (Cosmote Sport 2), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας και ουσιαστικά θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά, αφού το 3-0 από το πρώτο ματς δεν αφήνει κανένα περιθώριο έκπληξης.

Η «Ένωση» αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, αφού εκτός βρίσκονται οι Λιβάι, Βίντα, Μουκουντί, Πινέδα, Άμραμπατ, Χατζισαφί και Ελίασον. Αντίθετα επιστρέφουν οι Γαλανόπουλος και Σιντιμπέ, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα