back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Γρηγορίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού

Διαβάστε επίσης

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Ιωνικού και ο διάδοχος του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο του.

Έτσι ο Γρηγορίου αναλαμβάνει αποστολή ανάλογη μ’ αυτή του 2021, όταν ανέλαβε την ουραγό Λαμία και τελικά την έσωσε με σχετική άνεση.

Εκτός από τον Σπανό παρελθόν από τον Ιωνικό αποτελεί και ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιάννης Κοντοές, όπως και ο αναλυτής Διονύσης Αλεξόπουλος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Σπανό στον πάγκο της ομάδα μας.

Ο κύριος Γρηγορίου είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής. Έχει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους και έχει χαράξει τη δική του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην πρώτη κατηγορία.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, η πρώτη του ομάδα ως προπονητής ήταν ο Άγιος Δημήτριος και ακολούθησαν οι Φωστήρας, Αιολικός, ΠΑΣ Κόρινθος, Εθνικός Πειραιά, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, Κέρκυρα, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Λάρισα και Λαμία.

Συνολικά, ο νέος προπονητής της ομάδας μας μετράει στους πάγκους περισσότερα από 400 παιχνίδια, ενώ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας έχει 189 αγώνες! Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει εμπειρία και από ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας κοουτσάρει τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο σε αγώνες για τα προκριματικά του Europa League.

Στο επιτελείο του Μιχάλη Γρηγορίου θα βρίσκονται και οι Νίκος Παναγιωτάρας (βοηθός προπονητή), Γιάννης Γεωργιάδης (γυμναστής) και Νίκος Ιωσηφίδης (αναλυτής). Από το τεχνικό επιτελείο αποχωρούν οι Γιάννης Κοντοές (βοηθός προπονητή) και Διονύσης Αλεξόπουλος (αναλυτής), τους οποίους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα.

Καλωσορίζουμε τον νέο μας προπονητή και το επιτελείο του στην οικογένεια του Ιωνικού»!

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα