back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Φρατζεσκάκης… solo στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει στο μικρόφωνο του Αθήνα 9.84!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 29 Ιανουαρίου καλεσμένος ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Φρατζεσκάκης.

Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το παιδικό θέατρο ιδρύοντας την παιδική σκηνή Κιβωτός, που διακρίθηκε για την υψηλή αισθητική και τις πρωτότυπες ιδέες της και εκεί ανέβασε και σκηνοθέτησε έργα μεγάλων συγγραφέων αλλά και δικά του, με τραγούδια των Λοίζου, Παπαδόπουλου, Κουγιουμτζή.

Πολλές και σημαντικές οι συνεργασίες του ως ηθοποιός με μεγάλους θιάσους και ηθοποιούς και ως σκηνοθέτης σε μια πλειάδα έργων. Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε σε ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Τα τελευταία χρόνια έχει την δική του στέγη στο θέατρο Ελιάρτ ανεβάζοντας κλασσικά αλλά και σύγχρονα έργα με έμφαση στα αστυνομικά μυθιστορήματα που έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Την φετινή σεζόν σκηνοθετεί και παίζει στο δυνατό δικαστικό δράμα «Αθώος ή ένοχος» του Βρετανού θεατρικού συγγραφέα Jeffrey Archer, που ξεσήκωσε με την πλοκή του το θεατρικό Λονδίνο και παίζεται με επιτυχία κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Eliart.

Πρόκειται για μια ανατρεπτική παράσταση που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, οι οποίοι καλούνται για δύο ώρες, να γίνουν ένορκοι στη δίκη και να αθωώσουν ή να καταδικάσουν τον κατηγορούμενο, βγάζοντας την τελική απόφαση.

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα