back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: Ο Παναθηναϊκός για την ανατροπή και ο ΠΑΟΚ να υπερασπιστεί το 2-0

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τους «πράσινους» να ψάχνουν την ανατροπή ενώ ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει την…ασφάλεια του υπέρ του 2-0 της Τούμπας.

Παναθηναϊκός εναντίον ΠΑΟΚ πράξη… τρίτη στις 19:30-Cosmote Sport 1 στην Λεωφόρο, για την δεύτερη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Οι πράσινοι κατεβαίνουν στο παιχνίδι έχοντας στην πλάτη του το εις βάρος του 2-0 από τον πρώτο αγώνα και κακή ψυχολογία από τις δύο συνεχόμενες νίκες από τον σημερινό του αντίπαλο.
Ένα… βουνό το οποίο καλούνται να «ανέβουν» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να μείνουν μέσα στην υπεράσπιση του τίτλου τους, και το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» όντας το ξεκάθαρο φαβορί, με την ψυχολογία στα ύψη και το υπέρ του 2-0 από την πρώτη αναμέτρηση στην Τούμπα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, τώρα τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό ακούν στα ονόματα του τραυματία Μάγκνουσον και του τιμωρημένου Σένκεφελντ. Αντιθέτως, ο Κλεϊνχέισλερ τέθηκε για πρώτη φορά στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Μαντσίνι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα