back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Π. Γερουλάνος: Οι υποκλοπές είναι βόμβα στα θεμέλια του πολιτικού συστήματος που δεν ξέρουμε πότε θα εκραγεί

Διαβάστε επίσης

«Ο πρωθυπουργός κρατάει πληροφορίες για πολιτικούς, στρατιωτικούς, δικαστικούς, πληροφορίες που οι άλλοι δεν γνωρίζουμε. Οποιοσδήποτε βγει από διαπραγμάτευση με τον Μητσοτάκη- διασφαλίζοντάς του τη συνέχεια της πρωθυπουργίας του- κανείς δεν θα ξέρει εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήξερε κάτι παραπάνω για αυτόν που εμείς δεν γνωρίζουμε. Για αυτό λοιπόν λέμε ότι οι υποκλοπές είναι βόμβα στα θεμέλια του πολιτικού συστήματος και αυτή η βόμβα μπήκε και δεν ξέρουμε πότε θα εκραγεί».  Αυτό δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου ο Παύλος Γερουλάνος, διευκρινίζοντας τη πρόσφατη δήλωση του κατά την οποία είχε αναρωτηθεί, εφόσον πάμε σε συνεργασίες αν αυτές θα είναι προϊόν σύγκλησης προγραμμάτων ή εκβιασμών.
Αναφερόμενος στην πρόταση δυσπιστίας υπογράμμισε ότι αναβαθμίζει την υπόθεση των υποκλοπών και είναι σωστή.«Αν και η συζήτηση αυτή θα έπρεπε να γίνει στην Εξεταστική και στην Επιτροπή Θεσμών ο κ. Μητσοτάκης είπε στους βουλευτές του να μην αφήσουν να έρθουν άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούσαν να διαφωτίσουν, συνεπώς η κίνηση αυτή της πρότασης μομφής έρχεται ως συνέχεια της αδυναμίας να γίνει ουσιαστική συζήτηση με στοιχεία στις Επιτροπές», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αθήνα είσαι Εσύ” και πρόσθεσε: «ο πρωθυπουργός ήθελε να χτίσει το προφίλ του θεσμικού αλλά με την υπόθεση των υποκλοπών το προφίλ αυτό κατέρρευσε».
Τέλος κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει τώρα τη συζήτηση περί ιδιοκτησίας ή δανεισμού για τα Γλυπτά του Παρθενώνα γιατί αυτό δημιουργεί πρόβλημα και στην κυβέρνηση και στο Βρετανικό Μουσείο: «σταθερή θέση της Ελλάδας είναι η επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα”, μην ανοίγουμε τον ασκό του Αιόλου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα