back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: Ξανά αρχηγός στο NBA All Star Game 2023

Διαβάστε επίσης

Ένα από τα μεφάλα φαβορί για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα είναι για 3η φορά στην καριέρα του ο αρχηγός της μίας ομάδας στο επερχόμενο All Star Game, όπως έγινε γνωστό τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (27/01) από την Λίγκα!

Ο Έλληνας σταρ του Μιλγουόκι θα συμμετάσχει για 7η συνεχόμενη χρονιά στη μεγάλη γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ και μετά από τη σχετική ψηφορία επιλέχθηκε να είναι εκείνος που θα βρει τους συμπαίκτες του στην Team Giannis, ενώ στην άλλη πλευρά θα βρίσκεται ο Βασιλιάς, Λεμπρόν Τζέιμς.

Τα υπόλοιπα μέλη των δύο ομάδων, τα οποία θα προκύψουν από την ψηφοφορία των προπονητών κάθε περιφέρειας, θα ανακοινωθούν τα ξημερώματα της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου.

Θυμίζουμε πως ο μεγάλος αγώνας του NBA All Star Game 2023 θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου στο Σολτ Λέικ Σίτι, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον ΛεΜπρον Τζέιμς να κάνουν τις επιλογές των παικτών για την ομάδα τους, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης -κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία.

Οι αρχικές πεντάδες είναι μόνο γνωστές και απαρτίζονται από τους:

TEAM GIANNIS

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Τζέισον Τέιτουμ
Κέβιν Ντουράντ
Καϊρί Ίρβινγκ
Ντόνοβαν Μίτσελ

TEAM LEBRON

Λεμπρόν Τζέιμς
Στεφ Κάρι
Λούκα Ντόντσιτς
Νίκολα Γιόκιτς
Ζάιον Γουίλιαμσον

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα