back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Eπιστολή Πομάσκι στον Πρωθυπουργό για την κατάσταση στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Ο συντονιστής αλμάτων του ΣΕΓΑΣ και επί σειρά ετών Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Πομάσκι, απέστειλε ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να εκφράσει την ανησυχία του και την αγανάκτηση του για την κατάσταση που επικρατεί στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εγκατάσταση πλημμύρισε μετά την ισχυρή καταιγίδα, που ξέσπασε την Πέμπτη στην Αττική, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στην προπόνηση αθλητών και αθλητριών. Η επιστολή του κ. Πομάσκι κοινοποιήθηκε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

“Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, σας παρέδωσε το 2021 φωτογραφίες που παρουσίαζαν την άθλια κατάσταση η οποία επικρατεί στο χώρο όπου προπονούνται οι Ολυμπιονίκες μας (Τεντόγλου,
Στεφανίδη, Καραλής) και όλη η Εθνική ομάδα – και το 2023 η κατάσταση είναι ακόμα
χειρότερη. Η δέσμευση το 2021 ήταν ότι όλα θα αλλάξουν σε ένα εξάμηνο. Ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 το μόνο που άλλαξε στο ΟΑΚΑ, είναι ότι έφυγαν οι κουβάδες που μάζευαν το νερό, με αποτέλεσμα αυτό πλέον να κυλάει στους διαδρόμους, στους οποίους προπονούνται οι αθλητές μας.

Επίσης, άλλαξε και η θερμοκρασία που επικρατεί στο χώρο προπόνησης δραματικά, καθώς δεν υπάρχει πια θέρμανση! Παρακαλώ τον κ. Αυγενάκη, ως αρμόδιος που είναι, να εκδώσει κάποια υπουργική απόφαση ότι όλα αυτά είναι ασυμβίβαστα με τον πρωταθλητισμό, αλλά και με την κοινή λογική.

Ευχαριστώ και σάς ζητώ συγγνώμη για την ενόχληση.

Γιώργος Πομάσκι,
Ασυμβίβαστος”

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα