back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Πώς γνωρίζατε ότι στην απόρρητη επιστολή Ράμμου υπήρχαν ονόματα;

Διαβάστε επίσης

Να απαντήσει πώς γνώριζε ότι στην απόρρητη επιστολή Ράμμου υπήρχαν ονόματα προσώπων που παρακολουθήθηκαν από την ΕΥΠ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε για να παραλειφθεί ο φάκελος Ράμμου ήταν άκρως θεατρική και μοιάζει προβληματική. «Αν δεν υπήρχαν ονόματα, τότε παραπλανάτε το κοινοβούλιο» είπε ο πρωθυπουργός κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι μέσω ρυπαρών δικτύων πήρε απόρρητες πληροφορίες, επέβαλε τα ονόματα που ήθελα και ταυτόχρονα τα μοίρασε σε φιλικά μέσα.

Καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθεια να δημιουργήσει τοξικό περιβάλλον και πλασματική εικόνα, και πέρασε στην αντεπίθεση για τις καταθέσεις Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο. «Δεν είπατε κουβέντα για τις μαύρες σακούλες με τα λεφτά Καλογρίτσα» είπε ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι καλύπτει το Νίκο Παππά «που δικάζεται για το σκάνδαλο του στημένου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες». Εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τα τον σκηνοθετημένο θάνατο της μικρής Μαρίας ζητώντας να πει συγγνώμη και να μην εκθέτει τη χώρα. «Δεν επιτρέπεται τα στελέχη σας να αναπαράγουν διαρκώς fake news. Κάποια στιγμή από τώρα μέχρι τις εκλογές να απαντήσετε αν θα γκρεμίσετε το φράχτη;» είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Αλέξης Τσίπρας.

Για τα εξοπλιστικά ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι υπερήφανος που προΐσταμαι μιας κυβέρνησης που θωρακίζει τη χώρα και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να ντρέπεται που αφήνει άθλια υπονοούμενα, κάνοντας συγκρίσεις με άλλες εποχές. «Αν ψάχνετε συνοδοιπόρους του Τσοχατζόπουλου στο δικό σας κόμμα είναι» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Για την οικονομία έκανε λόγο για ένα πρωτοφανές πλαίσιο στήριξης που δόθηκε στους πολίτες λόγω της ενεργειακής κρίσης για μείωση φόρων, μείωση της ανεργίας και αύξηση των επενδύσεων.

Στο τέλος της ομιλίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και ο λαός θα της δώσει στην κάλπη ισχυρή δύναμη αυτοδυναμίας.

Newsroom Aθήνα 9.84

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα