back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κουτσούμπας: Μυστική συμφωνία των τριών κομμάτων για να μείνει στο απυρόβλητο το απαράδεκτο θεσμικό πλαίσιο

Διαβάστε επίσης

Μεγάλες ευθύνες στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό,για τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών, καταλόγισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, λέγοντας ότι οι ευθύνες αυτές δεν μπορούν να καλυφθούν με υπεκφυγές, απαράδεκτες γνωμοδοτήσεις και κοινοβουλευτικά τερτίπια .

«Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την απόδοση ευθυνών, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, γιατί όλοι έχετε βάλει την υπογραφή σας σε αυτό το θεσμικό πλαίσιο του βούρκου και της συγκάλυψης», τόνισε ο κ.Κουτσούμπας.

Παράλληλα, και με αφορμή την υπόθεση των παρακολουθήσεων -συνακροάσεων του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ στον Περισσό, που ξεκίνησαν το 2016, μίλησε για μυστική συμφωνία των τριών κομμάτων για να μείνει στο απυρόβλητο το απαράδεκτο θεσμικό πλαίσιο που συγκαλύπτει κραυγαλέες υποθέσεις.

«Η δική μας μομφή δεν είναι μόνο για το δυσώδεις σκάνδαλο των υποκλοπών,αλλά και για όλα τα υπόλοιπα, όπως η ακρίβεια που κατατρώει το λαϊκό εισόδημα,η καθήλωση των μισθών και η εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας,που μετατρέπει την Ελλάδα σε στόχο αντιποίνων», κατέληξε.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα