18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο «Μάξιμος Σαράφης»

Διαβάστε επίσης

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο φερόμενος ως «Μάξιμος Σαράφης» ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Μόλις 10 λεπτά διήρκεσε η απολογία που έδωσε στην ανακρίτρια ο 50χρονος κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση απάτης και φέρεται να είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης».

Απολογούμενος ο 50χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ είπε ότι φοβάται για τη ζωή του.

Σύντομα ωστόσο αναμένεται να κληθεί εκ νέου από την ανακρίτρια για να απολογηθεί συμπληρωματικά. Και αυτό γιατί, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του μέχρι στιγμής αφορά μόνο το σκέλος της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης και αναμένεται να ολοκληρωθεί αφού συμπεριληφθούν σε αυτήν τα υπόλοιπα στοιχεία της έρευνας. Σύμφωνα πάντως με την πλευρά του κατηγορουμένου, υπάρχουν πολλά κενά και αναπάντητα ερωτήματα στη δικογραφία.

Διαφορετική ποινική μεταχείριση επιφύλαξε η δικαιοσύνη στους άλλους δύο κατηγορουμένους οι οποίοι επίσης απολογήθηκαν σήμερα και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα