back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού για τον Στέφανο Τσιτσιπά που βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της σεζόν.

Ο Έλληνας τενίστας κυνηγά το πρώτο του Grand Slam ενώ ο Σέρβος βρίσκεται μια ανάσα από τον 22ο μεγάλο τίτλο του.

Την Ιαπωνία επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης 17 χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη χώρα. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να παρουσιάσει την εικόνα μιας νέας Ελλάδος. Τις θετικές επιδόσεις στην οικονομία, η οποία πλέον μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, παρά τις αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις, αλλά και τις θετικές προοπτικές, που ανοίγονται για επενδυτές.

Δύο διαδοχικές ταξιδιωτικές οδηγίες, τόσο για χώρες της Ευρώπης, όσο και για τις ΗΠΑ, εξέδωσε το υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας εκφράζοντας ανησυχία για την “πιθανότητα ρατσιστικών επιθέσεων”. Είχαν προηγηθεί προειδοποιήσεις από αρκετές πρεσβείες στην Άγκυρα προς τους πολίτες τους που μένουν στην Τουρκία, ανάμεσά τους εκείνες των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Σουηδίας και της Ιταλίας, για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις. Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε μετά τα πρόσφατα περιστατικά με το κάψιμο αντιτύπων του Κορανίου στην Ευρώπη.

Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν τα ξημερώματα επίθεση σε γραφεία εταιρείας στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 3 το πρωί, μια ομάδα έξι ατόμων επιτέθηκε με βαριοπούλες σε γραφεία εταιρείας, που βρίσκονται στον αριθμό 209 της λεωφόρου Συγγρού, προκαλώντας φθορές σε υαλοπίνακες.

Στη σύλληψη ενός 16χρονου για ληστεία με μαχαίρι σε βάρος συνομηλίκων του στην Κηφισιά προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 16χρονος μαζί με ένα άλλο άτομο αφαίρεσαν με την απειλή μαχαιριού προσωπικά αντικείμενα από μια παρέα ανηλίκων. Τον 16χρονο εντόπισαν και συνέλαβαν μετά από αναζητήσεις αστυνομικοί του τμήματος Κηφισιάς, καθώς βρέθηκαν πάνω του τα κλοπιμαία και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στη ληστεία.

Στην Κρήτη εν ενεργεία αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε σε μπαρ του Ρεθύμνου τα ξημερώματα μετά από καβγά. Σύμφωνα με τοπικά μέσα το τραύμα είναι διαμπερές και ο νεαρός είναι εκτός κινδύνου.

Τη διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων για όλη τη χώρα εγκρίνει στη σημερινή της συνεδρίαση η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Για τις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος θα θέσει το κόμμα σε τροχιά εκλογικής μάχης.

Τουλάχιστον 41 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, έπεσε σε χαράδρα και τυλίχθηκε στις φλόγες στην επαρχία Μπαλουτσιστάν στο νότιο Πακιστάν. Σύμφωνα με αξιωματούχους, το όχημα προσέκρουσε σε πυλώνα της γέφυρας που διέσχιζε, έπεσε σε χαράδρα, ενώ τυλίχθηκε και στις φλόγες με αποτέλεσμα οι περισσότεροι επιβάτες να έχουν απανθρακωθεί.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ παίζουν:

Στις 4 Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Επτά και μισή ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες για σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου. Αυτή την ώρα η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι είναι 11 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα