back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 12:00

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη ο μεγάλος τελικός του Αυστραλιανού Όπεν ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Έλληνας τενίστας κυνηγά το πρώτο του Grand Slam ενώ ο Σέρβος βρίσκεται μια ανάσα από τον 22ο μεγάλο τίτλο του. Το πρώτο σετ κατέκτησε ο Σέρβος τενίστας.

Στην καταβολή των αυξημένων συντάξεων, αλλά και στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον Οίκο Fitch αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του στο Facebook, που ανακεφαλαιώνει το κυβερνητικό έργο της εβδομάδος που πέρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός, μόλις έφτασε στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του, επισημαίνει πως πρόκειται για μία «σημαντική επίσκεψη σε μια από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου και μια χώρα με την οποία ελπίζουμε να αναπτύξουμε ακόμη στενότερες σχέσεις».

Τη διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων για όλη τη χώρα εγκρίνει στη σημερινή της συνεδρίαση η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Σε λίγη ώρα ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος θα θέσει το κόμμα σε τροχιά εκλογικής μάχης.

Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν τα ξημερώματα επίθεση σε γραφεία εταιρείας επί της λεωφόρου Συγγρού στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 3 το πρωί, μια ομάδα έξι ατόμων επιτέθηκε με βαριοπούλες σε γραφεία εταιρείας, προκαλώντας φθορές σε υαλοπίνακες.

Στη σύλληψη ενός 16χρονου για ληστεία με μαχαίρι σε βάρος συνομηλίκων του στην Κηφισιά προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 16χρονος μαζί με ένα άλλο άτομο αφαίρεσαν με την απειλή μαχαιριού προσωπικά αντικείμενα από μια παρέα ανηλίκων. Τον 16χρονο εντόπισαν και συνέλαβαν μετά από αναζητήσεις αστυνομικοί του τμήματος Κηφισιάς, καθώς βρέθηκαν πάνω του τα κλοπιμαία και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στη ληστεία.

Στην Κρήτη εν ενεργεία αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε σε μπαρ του Ρεθύμνου τα ξημερώματα μετά από καβγά. Ο νεαρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ παίζουν:

Στις 4 Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Επτά και μισή ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου. Αυτή την ώρα η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι είναι 11.5 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα