back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνεδρίαση ΚΕ ΠΑΣΟΚ και ανακοίνωση ψηφοδελτίων

Διαβάστε επίσης

Τη διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων για όλη τη χώρα εγκρίνει στη σημερινή της συνεδρίαση η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.

Για τις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος θα θέσει το κόμμα σε τροχιά εκλογικής μάχης. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προσέρχεται στην εκλογική αναμέτρηση θέτοντας το δίλημμα:

«Ή με αυτούς που είναι ικανοί για όλα, αρκεί να έχουν μια θέση εξουσίας ακόμη και εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, των θεσμών και της Δημοκρατίας ή με αυτούς που είναι διατεθειμένοι να τα θυσιάσουν όλα για κοινωνική ειρήνη, και ευημερία».

Κατά τη συνεδρίαση χθες του Πολιτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε -σύμφωνα με πληροφορίες- διμέτωπο αγώνα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας οτι δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις. Η ομοψυχία και η ενότητα θα δώσουν ουσιαστικό περιεχόμενο στην αυτόνομη πορεία και στην μετωπική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε -κατά πληροφορίες-ο κ. Ανδρουλάκης.

Σε οτι αφορά τη σύνθεση των ψηφοδελτίων αναμένεται να αποτυπώνει όλες τις τάσεις με τη συμμετοχή παλαιότερων αναγνωρίσιμων στελεχών αλλά και νεότερων.

Ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ αναμένεται απο τις αρχές Φεβρουαρίου να συνεχίσει και να εντείνει τις περιοδείες του στην περιφέρεια σε μια προσπάθεια να προβληθεί περαιτέρω το προγραμματικό πλαίσιο του κόμματος με έμφαση στην άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, στη νέα γενιά, στην ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και της παιδείας με ουσιαστική πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Η δίκαιη πράσινη μετάβαση, η ενεργειακή δημοκρατία και η διάχυση των ΑΠΕ στην παραγωγή είναι επίσης ορισμένα απο τα κομβικά ζητήματα που επιχειρεί να αναδείξει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα