back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Την ενοχή του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ ζήτησε ο εισαγγελέας

Διαβάστε επίσης

Την ενοχή του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος μίας ανήλικης εισηγήθηκε ο εισαγγελέας απευθυνόμενος προς του δικαστές και τους ενόρκους του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθηνας .

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Δεν μπόρεσε να δώσει καμία πειστική απάντηση» είπε ο εισαγγελέας και για να προσθέσει: «Ο κατηγορούμενος διακατέχεται από έναν διαταραγμένο σεξουαλικο κόσμο με απουσία ενός αξιακου αισθήματος και απουσία ενόχων. Όλα αυτά συνδυάζονται με μια χειριστική συμπεριφορά του κατηγορουμένου και προς το δικαστήριο. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο τον καταδίκασε σε 12 έτη. Θεωρώ ότι με την απόφαση του όμως ταυτόχρονα διέπραξε μια δικονομική αντίφαση και ένα ατόπημα. Τον έκρινε ένοχο και παράλληλα του έδωσε τη δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτό το ατόπημα καλείστε σήμερα να εξομαλύνετε και να καταργήσετε».

Νωρίτερα, κατά την απολογία του ο 70χρονος κατηγορούμενος, αρνήθηκε την κατηγορία και αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. «Νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο κρατουμένων και σύντομα θα κάνω επέμβαση για το προστάτη», είπε για να προσθέσει: «Υπήρξα στη ζωή μου τίμιος, αγνός, δεν έχω δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα σε κανέναν άνθρωπο. Προσπαθώ να καταλάβω πως έφτασα σε αυτό το σημείο»

Συνεχίζοντας ο 70χρονος υποστήριξε: «Τον Μάιο του 2013 ο πατέρας της ανήλικης πήρε και είπε ότι θα μου κάνουν καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάει τους ανθρώπους, τους σέβεται. Μέχρι στιγμής όλοι μου συμπαραστέκονται και πιστεύουν στην αθωότητα μου. Έχω πάρει άλλες αρχές από τους γονείς μου. Ακόμα και τώρα προσπαθώ να βοηθάω τον κόσμο. Κάνω δωρεές στην εκκλησία, στο χαμόγελο του παιδιού, στον Άγιο Κυπριανο, στην Αγία Βαρβάρα, στην Παναγία της Καλαμάτας. Βοηθάμε και εγώ και η σύζυγος. Σέβομαι τους πάντες από τον ΑΜΕΑ μέχρι τον πρωθυπουργό και τον βασιλιά. Θέλουν να καταστρέψουν τη ζωή μου».

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα