back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

BCL: Εκτός έδρας αποστολή για την ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Εκτός έδρας θα βρει την ΑΕΚ η 2η αγωνιστική του 11ου ομίλου στη φάση των «16» του Basketball Champions League, με αντίπαλο την Γαλατασαράι.

Μετά την ήττα στη Μάλαγα από την Ουνικάχα, η Ένωση ταξίδεψε στην Τουρκία, όπου σήμερα στις 19:00-COSMOTE Sport 4, θα αντιμετωπίσει την Γαλατασαράι των Ανδρέα Πιστιόλη και Κώστα Παπαδόπουλου, που μπήκε με το «δεξί» στην πρεμιέρα του ομίλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν στο Σινάν Ερντέμ χωρίς τους Αλεξάντερ Μάντσεν και Δημήτρη Μαυροειδή, που παρέμειναν στην Αθήνα, ενώ με την αποστολή ταξίδεψε ο Τιμ Φρέιζερ. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ μόνο εύκολη δεν κρίνεται, καθώς η Γαλατασαράι έχει κερδίσει τα επτά από τα τελευταία δέκα εντός έδρας παιχνίδια της στο BCL, με τις τρεις τελευταίες νίκες να σημειώνονται με διψήφια διαφορά. Οι Τούρκοι βασίζονται στην παραγωγικότητα τους και για να έχει τύχη η ΑΕΚ να αποχωρήσει με το «διπλό» στις αποσκευές της θα πρέπει να δείξει διάρκεια στην άμυνα της.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα