back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κόντρα στη Βουλή από τις αναφορές Τσαπανίδου περί εκβιασμών Ανδρουλάκη από τη ΝΔ για τις υποκλοπές

Διαβάστε επίσης

Αντιπαράθεση προκάλεσαν στη Βουλή οι αναφορές της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ περί εκβιασμών του Νίκου Ανδρουλάκη απο τη ΝΔ, με αφορμή το θέμα των υποκλοπών.

«Το ΠΑΣΟΚ ούτε εκβιάζεται ούτε απειλείται. Οι δηλώσεις που έγιναν είναι με βρώμικα μισόλογα. Απαράδεκτες και καταδικαστέες. Πολύ κακό δρόμο έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε ο βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, εγκαλώντας τον Ανδρέα Λοβέρδο ότι υπονομεύει τις θέσεις του κόμματος και υποσκάπτει το κλίμα προς τις εκλογές, γιατί υπάρχουν όπως είπε κάποια στελέχη στο ΠΑΣΟΚ που επιθυμουν συνεργασία με τη ΝΔ.

«Δεν αφορούσε το θέμα των συνεργασιών η τοποθέτησή μου, αλλά την συκοφαντική δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που σημαίνει ότι το κόμμα δεν βάζει μυαλό. Δεν μίλησα για συνεργασίες» απάντησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Για τεράστιο φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΠΑΣΟΚ που ξέχασε τους «Σαμαροβενιζέλους» και έχει αγκαλιάσει τη σοσιαλδημοκρατία έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιχάλης Βαρβιτσιώτης.

Newsroom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα