back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Πόλη κόντρα στη Φενέρ

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Φενέρμπαχτσε για την 22η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στην «Ούλκερ Αρένα» απέναντι στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη στις 19:45-Novasports Prime, σε ένα πολύ σημαντικό ματς καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά ση βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωτοπόρος της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης με ρεκόρ 14-7, ενώ η Φενέρ έχει ρεκόρ 13-8 και βρίσκεται στην τρίτη θέση, μόλις μία νίκη μακριά από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα, κάτι που σημαίνει πως το βάρος θα πέσει πάλι στον Γουόκαπ στη θέση του πλέι μέικερ. Αμφίβολη, επίσης, παραμένει η συμμετοχή του Άλεκ Πίτερς, που χτύπησε στον αγώνα απέναντι στον Άρη. Οι ερυθρόλευκοι πάντως έχουν δείξει πως δεν επηρεάζονται από απουσίες βασικών στελεχών, αφού έχουν πάρει σπουδαίες νίκες στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Βεζένκοφ ή στην Μπολόνια χωρίς τον Σλούκα.

Από την άλλη η Φενέρ θα παραταχθεί με τις γνωστές εδώ και καιρό απουσίες των Τζεκίρι, Μπιέλιτσε, Μπιμπέροβιτς και Άκπιναρ. Την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική θα διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα