back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Α. Λοβέρδος: Παρών με σκληρό ροκ και από την πρώτη γραμμή της μάχης, στον προεκλογικό αγώνα για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε επίσης

 

Παρών με σκληρό ροκ και από την πρώτη γραμμή της μάχης στον προεκλογικό αγώνα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δηλώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, μέσω του Αθήνα 9,84, διαμηνύοντας  πως  «δεν καταλαβαίνει τίποτε,  ούτε και έχει κάτι να φοβηθεί».

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Β1′ Βόρειου Τομέα Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη συνομιλία του με τους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο  τονίζει  πως «οδεύουμε προς τις εκλογές σε ένα πολιτικό περιβάλλον με όλα τα θέματα  ανοιχτά» και προβλέπει  ότι «θα είναι η σκληρότερη αναμέτρηση των τελευταίων χρόνων, με εκτόξευση προσωπικών αιχμών… Θα γίνει βρώμικος αγώνας επειδή θα βάλλονται πρόσωπα».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος διαβλέπει «προσπάθειες περιθωριοποίησης από τα δύο μεγάλα κόμματα σε σχέση με την  παρουσία των πολιτικών υποψηφίων στα τηλεοπτικά πάνελ» και ξεκαθαρίζει την πρόθεσή του «να δώσει και αυτό τον αγώνα  από την πρώτη γραμμή της μάχης».

*ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΊΩΝ.

Εκτιμά ότι «υπάρχει πολύς κόσμος που επιζητεί την σοβαρή αντιπαράθεση. Κάτι που βέβαια απορρίπτει το μηντιακό και τηλεοπτικό περιβάλλον, καθώς  τρέφεται από τους υψηλούς τόνους».

Όπως υπογραμμίζει «Δεν μπορούν να μας περιθωριοποιήσουν… Αν το κάνουμε οικειοθελώς τότε διανύουμε τις τελευταίες μας μέρες, γιατί θα πάψει να έχει νήμα η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ.  Θα μπούμε και εμείς στη λογική του σκληρού ροκ, επιδιώκοντας ένα μεγάλο ποσοστό, όπως άλλωστε το δικαιούμαστε.

*ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Ερωτηθείς για τις παρακολουθήσεις και την κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, διερωτάται «Όταν  ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για εκβιαζόμενο κόμμα απέναντι σε ενδεχόμενο συνεργασίας μας με τη ΝΔ, αυτό δεν συνιστά εκβιασμό και μάλιστα ωμό; Όποιος εκβιάζει, είτε η ΝΔ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτεται, θα πάμε σε σκληρό ροκ, είναι η μόνη λύση για εμάς».

*ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ

Ο  κ Λοβέρδος  κρατά αποστάσεις σε σχέση με τη διατύπωση απόψεων πάνω σε πρόσφατα  φαινόμενα  αποχωρήσεων από το ΠΑΣΟΚ. Κρίνει  πως στερείται νοήματος κάθε  διατύπωση  σχολίου από πλευράς του, καθώς δεν μετέχει στην Επιτροπή Ψηφοδελτίων ούτε κι έχει επαρκή γνώση του θέματος.

«Αυτή τη στιγμή -εν μέσω προεκλογικής περιόδου- δεν δικαιούμαστε να εκφράζουμε γνώμη. Κάθε αποκλίνουσα άποψη κινδυνεύει, δικαίως ή αδίκως, να θεωρηθεί διαφωνία ή να κριθεί ότι λειτουργεί διχαστικά στο εσωκομματικό τοπίο… Για δύο με τρείς μήνες ένα στόμα έχουμε όλοι, ας το κλείσουμε. Ακολουθούμε την κεντρική πολιτική γραμμή, με καλά και τα κακά της, κάτι που προοιωνίζεται ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα»

Και τονίζει  την προσωπική του δέσμευση την τήρηση αυτού του κανόνα.

Παράλληλα, δεν θέλησε να απαντήσει σε σενάρια για μετεκλογικές συνεργασίες  τονίζοντας την ανάγκη  «να αναδειχθούν κρίσιμα θέματα που απασχολούν τη χώρα και το λαό εδώ και τώρα, πάνω στα οποία παίρνει θέση το κόμμα».

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Πεποίθησή του αποτελεί ότι «δεν αποκλείεται να απέχουμε πολλούς μήνες από τις εκλογές. Υποθετικά, η 9η Απριλίου πρόβαλε ως επικρατέστερη ημερομηνία. Τώρα όμως που ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα απέχει από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ποιος μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν θα πάμε σε κάλπες τον Ιούλιο, στο τέλος της κυβερνητικής θητείας»

*ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Κλείνοντας,   ανέφερε πως «δεν πρέπει όταν οι εξ Ανατολών γείτονες  θα έχουν ξεκαθαρίσει τον επόμενο Πρόεδρό τους, εμείς να έχουμε υπηρεσιακό Πρωθυπουργό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα