back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ. Γκιόκας: Προεκλογικό σόου και κάλπικη αντιπαράθεση από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης

Για προεκλογικό σόου και κάλπικη αντιπαράθεση από τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Γιάννης Γκιόκας μέλος της ΚΕ και βουλευτής Αττικής του ΚΚΕ μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Κατερίνα Παπαβασιλείου.

«Αυτό που εξελίσσεται είναι ένα προεκλογικό σόου, μια αποπροσανατολιστική, υποκριτική και κάλπικη αντιπαράθεση τόσο από τη ΝΔ όσο και από το  ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

«Στόχο έχουν κρύψουν τη συμφωνία τους στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το λαό καθώς δεν μπορούν να τσακωθούν, διότι συμφωνούν, για τις δεσμεύσεις στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ» υπογράμμισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε πάνω από τα μισά κρίσιμα νομοσχέδια της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το 70% αυτών».

Σχολιάζοντας τις τροπολογίες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για τις παραφυάδες της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής σημείωσε ότι «μέσα από τέτοιου είδους διατάξεις  ανοίγουν πολύ επικίνδυνους δρόμους».

Τέλος αναφερόμενος στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών τόνισε ότι «θα περιλαμβάνουν καταξιωμένους αγωνιστές, τέτοιοι καταξιωμένοι αγωνιστές πρέπει να υπάρχουν στην επόμενη Βουλή».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα