back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τ. Θεοδωρικάκος: Η σκευωρία κατέρρευσε – Τον λόγο έχει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη

Διαβάστε επίσης

Για άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του προσώπου του, έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος εξερχόμενος του Αρείου Πάγου όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον του αξιωματικού που κατήγγειλε παρέμβαση συγκάλυψης του υπουργού σε υπόθεση που αφορά τον γιό του.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος «ο συκοφάντης επιχείρησε να με πλήξει πολιτικά και ηθικά, αυτός και όποιος άλλος είναι από πίσω» ενώ όπως ανέφερε «η σκευωρία κατέρρευσε από τα στοιχεία του ελέγχου… έχει εκδοθεί το σχετικό πόρισμα ότι ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν ευρέθη ουδέν μεμπτό».

Καταλήγοντας ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι «με την τιμή και την υπόληψή του γιου μου και της οικογένειάς μου δεν θα αφήσω κανέναν να παίξει».

Από την πλευρά του ο συνήγορος του, Αλέξης Κούγιας, ανάφερε ότι ο γιος του κ. Θεοδωρικάκου έχει προσβληθεί σοβαρά από «τέτοιες συκοφαντίες» ενώ εξέφρασε την απορία του για τη σπουδή που όπως είπε επιδείχθηκε από την εισαγγελία στη διαβίβαση της υπόθεσης στη Βουλή.

Ολόκληρη η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Κατέθεσα μήνυση εναντίον του αποστρατευθέντος στις τελευταίες κρίσεις αξιωματικού ο οποίος εκτέλεσε την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του προσώπου μου. Η σκευωρία κατέρρευσε από τα στοιχεία του ελέγχου που ήδη διεξάγεται.

Οι πέντε αστυνομικοί που διεξήγαγαν τον έλεγχο στην παρέα των τεσσάρων νεαρών πριν από 15 μήνες, που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθής αξιωματικός, κατέθεσαν και έχει εκδοθεί το σχετικό πόρισμα ότι ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν ευρέθη ουδέν μεμπτόν. Το στοιχείο αυτό αποτελεί πλέον τμήμα της δικογραφίας.

Ο συκοφάντης επιχείρησε να με πλήξει πολιτικά και ηθικά, αυτός και όποιος άλλος είναι από πίσω. Ακόμα και αυτός όμως στην κατάθεση του δεν είχε το παραμικρό να πει και ούτε καν αναφέρθηκε ουσιαστικά στο όνομά μου. Άρα η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς.

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα λοιπόν προς τους σκευωρούς σε αυτούς που οργάνωσαν και εκτελούν αυτή τη σκευωρία: θα τους πάω μέχρι τέλους και το λόγο έχει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Και κάτι ακόμα. Με την τιμή και την υπόληψή του γιου μου και της οικογένειάς μου δεν θα αφήσω κανέναν να παίξει. Είμαι ξεκάθαρος και πλέον η αλήθεια έχει λάμψη. Θα αποκαλυφθούν όλα και για τα κίνητρα και για το ποιος κρύβεται από πίσω».

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με ανακοίνωσή του διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι αστυνομικοί από τη φρουρά του υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου, επιχείρησαν να αρπάξουν τη δικογραφία που αφορούσε την υπόθεση του γιου του, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία φέρονται αστυνομικοί που υπηρετούν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να “εισέβαλαν” στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, προκειμένου να υφαρπάξουν σχηματιζόμενη δικογραφία, έπειτα από καταγγελία εν αποστρατεία Αξιωματικού, δεν ευσταθούν και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και στην πραγματικότητα».

Δημήτρης Πέρρος/ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα