back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καταψήφισε την πρόταση για την διανομή των χρημάτων από το στοίχημα η ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Δεν υπήρξε ομοφωνία στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League όσον αφορά στη διανομή των χρημάτων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταψήφισε την πρόταση του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκης με αποτέλεσμα το Δ.Σ. να διακοπεί.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε:

«Έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για να πάρει η Super League και οι ομάδες, αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό.

Χάσαμε χρόνο, κάναμε τεράστιες προσπάθειες και πήραμε 1,5 εκατομμύριο ανά ομάδα. Για να γίνει αυτό έγινε υπέρβαση από όλους. Θέλω λοιπόν σήμερα να είμαστε ξεκάθαροι.

Δεν μπορεί να πηγαίνουμε ως Super League να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και τα μέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων. Θα είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν όλοι εδώ.

Θα ψηφίσουμε ότι η κατανομή είναι δικαιότατη όπως έγινε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένας κουμπαράς είναι! Πάμε λοιπόν να σας ακούσουμε».

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε (δεν έδωσε το «παρών» η ΠΑΕ Βόλος), όλοι οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ-Μελών της Super League, καθώς και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, ψήφισαν υπέρ της πρότασης του προέδρου της Super League, εκτός της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία την καταψήφισε.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου διακόπηκε, αφού λόγω της αρνητικής ψήφου της ΑΕΚ, δεν υπήρξε ομοφωνία.

 

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα