back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols δεν θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στην Eurovision

Διαβάστε επίσης

Ο πρώην τραγουδιστής του βρετανικού πανκ συγκροτήματος Sex Pistols, ο Τζον Λάιντον (επίσης γνωστός ως Τζόνι Ρότεν), δεν επιλέχθηκε στον εθνικό τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ιρλανδίας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αφού στη σχετική ψηφοφορία επικράτησε το συγκρότημα Wild Youth.

Το τραγούδι «We Are One» που ερμήνευσε το συγκρότημα από το Δουβλίνο επικράτησε των υπολοίπων πέντε υποψηφιοτήτων – συμπεριλαμβανομένης εκείνης των Public Image Ltd, της μπάντας που ίδρυσε ο Λάιντον μετά τη διάλυση των Sex Pistols – στην ψηφοφορία που διεξήχθη με τη συμμετοχή επιτροπής και κοινού, η οποία μεταδόθηκε τηλεοπτικά από τη δημόσια τηλεόραση RTE.

Ως εκ τούτου, οι Wild Youth θα εκπροσωπήσουν την Ιρλανδία στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Λίβερπουλ της Βρετανίας. «Φιλοδοξούμε απλώς να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την Ιρλανδία (…) θέλουμε να τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει το τραγούδι μας», είπε ο τραγουδιστής των Wild Youth Κόνορ Ο’Ντόνοχιου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα