back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κοπή πίτας παλαιμάχων Παναθηναϊκού – Ο Μίμης Δομάζος ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος

Διαβάστε επίσης

Ζεστή ατμόσφαιρα , χαμόγελα αλλά και συγκίνηση στην ετήσια εκδήλωση για την  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο που πραγματοποιήθηκε  σε αθηναϊκό ξενοδοχείο με την φροντίδα του προέδρου Απόστολου Κόντου και των υπολοίπων μελών του ΔΣ του Συλλόγου.

Η φετινή εκδήλωση είχε πανηγυρικό χαρακτήρα καθώς ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου ο «Στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος.

Παράλληλα, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό αλλά και γενικότερο στον αθλητισμό σημαντικές προσωπικότητες του «τριφυλλιού» όπως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» Άνθιμος Καψής, ο δρομέας Σπήλιος Ζαχαρόπουλος και  ο μπασκετμπολίστας Ανδρέας Χαϊκάλης.

Η πρόεδρος του Αθήνα 9.84, Πόπη Δομάζου παρουσίασε την εκδήλωση

 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με τα 115 γενέθλια του Παναθηναϊκού, έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων εκπρόσωποι του αθλητικού, του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ήταν επίσης εκεί, πολλοί παλιοί άσσοι της ομάδας,  άνθρωποι που αγαπούν τον Παναθηναϊκό καθώς και η κόρη του Μίμη Δομάζου και πρόεδρος του Αθήνα 9.84, Πόπη Δομάζου η οποία και παρουσίασε την εκδήλωση.

 

 

Μπακογιάννης: Θέμα χρόνου να μπει ο Παναθηναϊκός στο καινούριο σπίτι του

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος, στη σύντομη ομιλία του, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι  μέσα στα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει επιτέλους το δικό του γήπεδο στην περιοχή του Βοτανικού.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

 «Έχω πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση.

Είναι απίστευτο να είσαι σε μία αίθουσα με τόσους πρωταθλητές, τόσους σπουδαίους αθλητές.

Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη μέρα, είναι τα 115 χρόνια. Αλλά ξέρετε τι; Δεν γιορτάζουμε μόνο το παρελθόν του Παναθηναϊκού, όσο ένδοξο και να είναι. Γιορτάζουμε και το μέλλον της ομάδας. Είναι θέμα χρόνου, ο Παναθηναϊκός να μπει στο καινούργιο του σπίτι, τη νέα αρένα του Παναθηναϊκού, ένα πραγματικό παλάτι στον Βοτανικό.

Η Διπλή Ανάπλαση έχει φύγει από τη θεωρία και γίνεται πράξη. Χθες το πρωί ανοίξαμε τις προσφορές.

Μία δυνατή κοινοπραξία, οι τρεις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν και οι πρόδρομες εργασίες με τις πρώτες μπουλντόζες να μπαίνουν στον χώρο του γηπέδου», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης και πρόσθεσε:

«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί από την πρώτη στιγμή πιστέψατε ότι μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό.

Από την πρώτη στιγμή πιστέψατε στο όνειρο. Βεβαίως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο, όχι τον στρατηγό, τον αρχιστράτηγο του ελληνικού ποδοσφαίρου (σ.σ. Μίμη Δομάζο) που έβαλε πλάτη όπως μόνο εκείνος ξέρει και μπορεί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα