back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κ. Σκανδαλίδης: Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια στην επίθεση και από δεξιά και από αριστερά να μας πετσοκόψουν

Διαβάστε επίσης

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ δεν είναι κόμμα κατά της συμμετοχής σε κυβερνήσεις. Δεν θα μπορούσε να αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη σε μια τεράστια κρίση. Δεν το έχει κάνει ποτέ, οι άλλοι το κάνουν. Το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη κυρίως διακυβέρνησης» δήλωσε  σε συνέντευξή του στον Αθήνα 9.84 και στον Νίκο Καρούτζο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης. Tο ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε,  θα επιχειρήσει διάλογο μεταξύ των κομμάτων με όλες του τις δυνάμεις.

«Εμείς έχουμε βγάλει το πρόγραμμά μας, έχουμε προτάσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν την επόμενη ημέρα της διακυβέρνησης της χώρας και θα επιμείνουμε σε όλη την προεκλογική περίοδο να αναδείξουμε τη θετική διάσταση μια σοσιαλδημοκρατικής πρότασης και θα ζητήσουμε την ισχυρή εντολή του λαού προκειμένου να παίξουμε ένα ρόλο στις εξελίξεις μετά».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου στο σταθμό μας ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι παρόν με σκληρό ροκ και από την πρώτη γραμμή της μάχης στον προεκλογικό αγώνα, ο κ. Σκανδαλίδης υπογράμμισε : «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια στην επίθεση που γίνεται και από δεξιά και αριστερά να μας πετσοκόψουν, ωστόσο το σκληρό ροκ δεν το διαλέγει το ΠΑΣΟΚ αλλά οι κύριοι Μητσοτάκης και Τσίπρας. Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτό το παιχνίδι έτσι, αλλά θα μπούμε υπερασπιζόμενοι την γραμμή μας, τη θέση μας και την προγραμματική μας πρόταση, όχι ενισχύοντας απλά ένα κλίμα πόλωσης το οποίο είναι ένα τοξικό κλίμα που δημιουργείται με τον αγώνα των αρχηγών.»

Αναφερόμενος στα τελευταία τα δημοσκοπικά στοιχεία -που δείχνουν κάμψη για το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ- ο κ Σκανδαλίδης τόνισε μεταξύ άλλων:
«Τις δημοσκοπήσεις τις αναλύουμε, βλέπουμε και τα αρνητικά τους στοιχεία. Αυτή τη στιγμή  η παράταξή μας αντέχει στην πίεση. Ο καθένας κάνει την αξιολόγησή του και προκαθορίζει τις επιλογές του, εξάλλου δεν κερδίζουν τις εκλογές οι δημοσκοπήσεις τις κερδίζει η λαϊκή ψήφος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα