back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Βόλος κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας τον Λεβαδειακό

Διαβάστε επίσης

Ο Βόλος πέρασε από τη Λιβαδειά (3-0) και ανέβηκε στην 5η θέση της Super League. Μεγάλο πρόβλημα για τον Λεβαδειακό που έμεινε προτελευταίος.

H θεσσαλική ομάδα, επιστρέφοντας στα τρίποντα, πέρασε τον Άρη και ανέβηκε στην 5η θέση του πίνακα.

Παίζοντας κατά διαστήματα και καλό ποδόσφαιρο, παρά τις απουσίες του (Μπαριέντος, Οζέγκοβιτς) και βρίσκοντας τα γκολ στο δεύτερο μέρος με τον Πιρές και τον Ντέλετιτς.

Ο Βόλος μπήκε επιθετικά στο δεύτερο μέρος και στο 47′ πήρε πέναλτι με αρχική απόφαση του διαιτητή (σε μαρκάρισμα του Βινίσιους στον Πιρές), όμως μετά από πρόσκληση του VAR ο Παπαπέτρου ανακάλεσε.

Οι Θεσσαλοί ήταν ανώτεροι και έφτασαν στο γκολ στο 61′ με τον Φελίπε Πιρές που αξιοποίησε με πλασέ το γύρισμα του Κούτσια, σε φάση που ξεκίνησε από μπαλιά του Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Σέρβος ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος με υπέροχη κεφαλιά στο 69′ μετά από σέντρα ακριβείας του Άλχο. Εκεί ουσιαστικά όλα τελείωσαν παρά τις προσπάθειες του Σαχπεκίδη να απειλήσει τον Κλέιμαν.

Στο 90′ ο Γιώργος Κούτσιας πήρε την πάσα του Καρτάλη, στάθηκε όρθιος και πλάσαρε υπέροχα για το τελικό 0-3.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Βήχος, Τζημόπουλος (64′ Νίκας), Βινίσιους, Τσαπράς, Παναγιώτου Μεχία, Νταμπό, Λουα Λούα (57′ Σαχπεκίδης), Βρακάς, Γερεμέγεφ (64′ Σαβιέρ)

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (90’+2′ Τάχατος), Τσιρίνος (80′ Καρτάλης), Ντέλετιτς, Κούτσιας

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα