back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0: Κορυφαίος ο Πασχαλάκης

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στην Τούμπα, σε ένα ματς που οι δύο ομάδες «χόρτασαν» με μπάλα τον κόσμο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο έπεσαν οι ταχύτητες, με τους Πειραιώτες να έχουν ξανά σε εξαιρετική βραδιά τον Πασχαλάκη.

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στην Τούμπα, παρουσιάζοντας ένα χορταστικό ματς στο πρώτο ημίχρονο και ένα καταφανέστατα λιγότερο εντυπωσιακό στο δεύτερο μέρος. Πολύ καλό ματς από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Ροντινέι, ξεχώρισε ο Νάρεϊ ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Από δύο δοκάρια είχαν οι δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο παιχνίδι. Δοκάρι στο 18ο δευτερόλεπτο, μεγάλη ευκαιρία με τον Ζίβκοβιτς στο 2ο λεπτό και νέο σουτ του Κωνσταντέλια στο 5’, δύο φάσεις τις οποίες απεσώβησε ο Πασχαλάκης. Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετά ψηλά τις γραμμές του, πίεζε συνεχώς τον Ολυμπιακό και στα πρώτα 20 λεπτά έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, σημαδεύοντας κυρίως την αριστερή πλευρά των Ρέαμπτσιουκ και Μασούρα με τους Σάστρε και Νάρεϊ. Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν άλλο ένα σουτ του Ολιβέιρα (9’) και ένα πλασέ από κοντά του Κουλιεράκη (17’) που εξουδετέρωσε ο Πασχαλάκης. Ο Ολυμπιακός κυρίως με τον Χάμες προσπαθούσε να βρει ρήγματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ, το επιχείρησε σε δύο περιπτώσεις δίχως ο Μπακαμπού να αξιοποιήσει τις πάσες, αλλά στο 22’ ο ίδιος ο Κολομβιανός σούπερ σταρ λίγο έλειψε με μία σουτάρα να βάλει τους Πειραιώτες σε θέση οδηγού. Μια σουτάρα, όμως, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι. Ο Ολυμπιακός μετά το 20’ ισορρόπησε το ματς και εκτός από το δοκάρι του Χάμες, θα μπορούσε με τον Χουάνγκ στο 29’ έπειτα από το πρέσινγκ και το κλέψιμο του Μασούρα να ανοίξει το σκορ, όπως και στο 30’ με τον Εμβιλά από καλή θέση να σουτάρει άτσαλα. Οι «ασπρόμαυροι» επιχείρησαν στο τελευταίο 10λεπτο να απειλήσουν ξανά τον Πασχαλάκη, έκλεψαν μπάλες χάρη στην πίεση που άσκησαν, με τον Ντάντας (42’) και τον Ολιβέιρα (44’) να μην βρίσκουν στόχο στα σουτ που έκαναν. Το ημίχρονο έληξε 0-0, αλλά ήταν ένα χορταστικό πρώτο 45λεπτο.

Στο β’ μέρος οι μηχανές σαν να έσβησαν περισσότερο από πλευράς Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να προσπαθεί ο Λουτσέσκου με κινήσεις του από τον πάγκο να ανακατέψει την τράπουλα και κατ’ επέκταση να ανακατέψει τον αντίπαλο, αλλά όλες οι προσπάθειες του «Δικεφάλου» είχαν απάντηση από τον Πασχαλάκη. Ο Σέρτζι Κανός από πλευράς Ολυμπιακού έκανε το ντεμπούτο του δίχως να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, ο Ραμόν επιστρατεύτηκε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ στο τέλος, ενώ ο Λουτσέσκου με την παρουσία των Τόμας και Ολιβέιρα στην ενδεκάδα στα τελευταία λεπτά έδειχνε να θέλει το τρίποντο, όμως, είπαμε: Ο Πασχαλάκης είπε «όχι» στις επικίνδυνες καταστάσεις που πήγαν να δημιουργηθούν στα «καρέ» του.

Διαιτητής: Κρούζλιακ (Σλοβακία)

Σκόρερ: –

Κίτρινες: 45+1’ Αουγκούστο, 79’ Σάστρε – 69’ Παπασταθόπουλος

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (70’ λ.τρ. Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (71’ Σβαμπ), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (90+1’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς (71’ Τόμας), Ολιβέιρα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες (80’ Σαμασέκου), Μασούρας (61’ Κανός), Μπιέλ (80’ Ραμόν), Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα