back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Μικ Φλίντγουντ δήλωσε ότι δεν βλέπει μέλλον για τους Fleetwood Mac μετά το θάνατο της Κριστίν Μακβί

Διαβάστε επίσης

Ο Μικ Φλίντγουντ είπε ότι οι Fleetwood Mac είναι πλέον παρελθόν. Ο ντράμερ παρευρέθηκε στην 65η τελετή απονομής των βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες και επιβεβαίωσε την είδηση.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της βραδιάς των Grammy τόνισε ότι δεν βλέπει μέλλον για το θρυλικό συγκρότημα μετά τον πρόσφατο θάνατο της τραγουδίστριας, τραγουδοποιού Κριστίν Μακβί.

«Νομίζω πως τώρα, πραγματικά πιστεύω, ότι η γραμμή στην άμμο έχει τραβηχτεί με την απώλεια της Κρις» παραδέχτηκε ο Μικ Φλίντγουντ.

«Θα έλεγα ότι τελειώσαμε, αλλά το έχουμε ξαναπεί αυτό. Δεν μπορώ να το σκεφτώ αυτή τη στιγμή» ανέφερε.

Ο Βρετανός μουσικός, τραγουδοποιός, ντράμερ και συνιδρυτής του συγκροτήματος αποκάλυψε επίσης ότι όλα τα μέλη των Fleetwood Mac επικεντρώνονται σε άλλα μουσικά πρότζεκτ διευκρινίζοντας: «Βγαίνουν όλοι έξω και παίζουν, οπότε θα κάνω το ίδιο πράγμα, βρίσκοντας ανθρώπους να παίξω μαζί τους».

Η τελευταία παγκόσμια περιοδεία των Fleetwood Mac «An Evening with Fleetwood Mac» πραγματοποιήθηκε το 2018 και το 2019 έδωσαν δύο συναυλίες στο Wembley Stadium του Λονδίνου.

Καθώς ο Λίντσεϊ Μπάκιγχαμ αποχώρησε από το συγκρότημα λόγω διαφωνίας με τα υπόλοιπα μέλη στις αρχές του 2018, στην περιοδεία συμμετείχαν οι Μικ Φλίντγουντ, Στίβι Νικς, Κριστίν Μακβί και Τζον Μακβί.

Η Κριστίν Μακβί πέθανε τον Νοέμβριο του 2022 σε ηλικία 79 ετών.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα