back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Super League: «Μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία οι μετρήσεις στα γήπεδα»

Διαβάστε επίσης

Το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας αποφάσισε ομόφωνα να γίνονται το πρωί των αγώνων εφόσον ζητηθεί, μετρήσεις αλλά μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία.

Οι ΠΑΕ που ήταν παρούσες αποφάσισαν ομόφωνα το πρωί των αγώνων, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιείται, εφόσον το ζητηθεί να γίνονται μετρήσεις στο γήπεδο αλλά μόνο με πιστοποιημένα εργαλεία τύπου λέιζερ όπως ζητάει και η ΟΥΕΦΑ και όχι με μεζούρες.

Η απόφαση αυτή είναι ατού στα χέρια του Ατρόμητου που προφανώς θα την επικαλεστεί στην απολογία του στον αθλητικό δικαστή, έστω και αν πάρθηκε μετά το παιχνίδι, αφού οι μετρήσεις στον αγώνα με την ΑΕΚ δεν έγιναν με λέιζερ αλλά με μεζούρα της Αστυνομίας!

Από το συμβούλιο όπως προαναφέρθηκε απουσίασε η ΑΕΚ η οποία με επιστολή που έστειλε στη Λίγκα τόνισε: «Δεν θα νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας οποιαδήποτε απόφαση λάβετε σήμερα».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντέδρασε λέγοντας: «Δηλαδή η ΑΕΚ νομιμοποιεί την παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια αλλά δεν νομιμοποιούμαστε εμείς να συζητήσουμε; Ωραία».

Όλες οι ΠΑΕ πήραν θέση και ξεκαθάρισαν ότι τα παιχνίδια έχουν κανόνες αλλά άπαντες θέλουν να κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Από τον Παναθηναϊκό ειπώθηκε μάλιστα ότι θα πρέπει οι μετρήσεις να γίνονται με λέιζερ κι όχι με μεζούρες. Και συμφώνησαν όλοι με τα παραπάνω λόγια αφού προβλέπεται από τη FIFA όπως είπε και ο υπεύθυνος γηπέδων στη SL.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα