back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βουλή: Σήμερα η ψηφοφορία επί της τροπολογίας που «μπλοκάρει» το κόμμα Κασιδιάρη

Διαβάστε επίσης

Στην Ολομέλεια της Βουλής ψηφίζεται σήμερα η τροπολογία που βάζει μπλόκο στην κάθοδο Κασιδιάρη στις εκλογές, με την Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής να μην έχει εντοπιστεί στην έκθεση της αντισυνταγματικά κωλύματα, ωστόσο να ζητά νομοτεχνικές διατυπώσεις.

Σύμμαχος στην κυβερνητική τροπολογία θα είναι το ΠΑΣΟΚ που θα καταθέσει κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια και άλλες βελτιωτικές τροποποιήσεις, ενώ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Μερα 25 διαφωνούν και δεν θα στηρίξουν την ρύθμιση. Η Ελληνική Λύση θα ανακοινώσει σήμερα την στάση που θα τηρήσει.

«Επιβεβαιώνεται και με δικαστικό κλητήρα ποιος είναι ο πραγματικός επικεφαλής» του «Εθνικού Κόμματος- Έλληνες» σχολίαζαν κύκλοι της Βουλής σχετικά με το εξώδικο που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα από τις φυλακές Δομοκού ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποστηρίζοντας ότι η τροπολογία που έχει καταθέσει η Κυβέρνηση είναι αντισυνταγματική.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, έχει διαβιβάσει το πολυσέλιδο εξώδικο για ενημέρωση και στα κόμματα της Βουλής.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα