back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Έρχονται καλές ανακοινώσεις για συνταξιούχους που δεν είδαν αυξήσεις

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώσεις ενδεχομένως και την επόμενη εβδομάδα για τους συνταξιούχους που λόγω προσωπικής διαφοράς δεν πήραν αυξήσεις, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στην Αργυρούπολη.

Αφού επισήμανε το γεγονός ότι “σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για πρώτη φορά είχαμε σημαντική αύξηση συντάξεων εδώ και 12 χρόνια”,  ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε: “Επειδή όπου πηγαίνω ακούω κάποια δικαιολογημένα παράπονα για το θέμα της προσωπικής διαφοράς, μπορώ να σας πω: κάντε λίγο υπομονή, θα υπάρχουν καλές εξαγγελίες και για τους συνταξιούχους που δεν είδαν καμία αύξηση τον τελευταίο μήνα.”
Ο κ. Μητσοτάκης έκανε αναφορά και στις προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες της ΕΜΑΚ στην Τουρκία, καθώς και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
“Αυτά τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημά σας. Γιατί βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή πρώτοι και απέδειξαν ότι τους λαούς μας δεν τους χωρίζει τίποτα, ότι μπορούμε να ζούμε φιλικά με την Τουρκία και ότι τελικά οι σχέσεις μας είναι  πολύ πιο βαθιές και στις δύσκολες στιγμές”, σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: “Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι και δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο δυνατή εικόνα και για το μέλλον των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, από αυτήν του διασώστη της ΕΜΑΚ μαζί με έναν Τούρκο συνάδελφό του να βγάζουν από τα συντρίμμια αυτού του καταστροφικού σεισμού ένα νεαρό κοριτσάκι. Και εύχομαι μέσα από αυτό το δράμα, μέσα από αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, ανθρωπιστική, αλλά καταστροφή και σε επίπεδο υποδομών, να ξεπηδήσει τουλάχιστον κάτι καλό όσον αφορά στις σχέσεις μεταξύ των δύο λαών”.
Απόστολος Χονδρόπουλος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα