back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτοκίνητο ανασύρθηκε από το λιμάνι της Κέρκυρας – Ευρήματα εντός του παραπέμπουν σε οστά

Διαβάστε επίσης

Ανθρώπινα οστά που ανήκουν σε άνδρα και ένα ζευγάρι παπούτσια νούμερο 44, είναι τα ευρήματα που εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο ανασύρθηκε αργά το απόγευμα, από τον πυθμένα της θάλασσας, στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Η αυτοψία έγινε από τον ιατροδικαστή, Ιωάννη Αϊβατίδη μαζί με ομάδα του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας Κέρκυρας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα πρώτα οστά που εντοπίστηκαν αφορούν δεξιό μηρό και κνήμη, ενώ υπάρχουν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης, κάτω από την θέση του οδηγού στα πετάλια, βρέθηκαν δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44.

Ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου «δείχνει» ότι ανήκε σε άνδρα γεννημένο το 1964, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το χωριό του στην Β. Κέρκυρα πριν από περίπου 10 χρόνια.

Την εξαφάνιση είχε δηλώσει τότε στην αστυνομία, η μητέρα του.

Η παρατηρητικότητα μελών του πληρώματος από πλοίο της γραμμής Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα, οδήγησε στην μακάβρια αποκάλυψη. Ειδικότερα οι ναυτικοί διέκριναν το βυθισμένο αυτοκίνητο και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία της ανέλκυσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αυτοκίνητο βρισκόταν στο βυθό τουλάχιστον 2 χρόνια. Οι λιμενικοί κάλεσαν τον ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη, ο οποίος αναμένεται να κάνει αυτοψία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα